Transformational cupping

Transformational Cupping

Deze behandeling is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Wist je dat je door je leven heen de emoties die je liever niet wil voelen of geen zin in hebt om te voelen ergens in je lijf opslaat. Die gevoelige nek, schouders of hoofdpijn, migraine, cellulite enz.. 
als je er niks mee doet komen ze altijd weer terug! 

Jouw lijf wordt weer in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

Deze behandeling werkt zo intensief dat we die emoties als een soort laagjes van jouw lichaam afpellen. Een bevrijding voor je lijf 💓