Massages

Massages

Echt even de tijd nemen voor jezelf. Hoe vaak doe je dat?

Met bijna 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, ken ik inmiddels alle ins en outs op beautygebied en is het nog steeds mijn grootste passie om mijn klanten ‘mooier’ te maken. Een bezoek aan de salon van Beauty Elements kan dan ook heel veel betekenen voor huidverbetering en na een fijne gezichtsbehandeling ziet je huid er weer stralend uit.

Maar hoe fijn zou het zijn als je de salon uitloopt en je ook lekker in je lijf zit en weer helemaal ontspannen bent? Tegenwoordig zijn we allemaal druk met ons werk, gezin en sociale leven en lukt het maar moeilijk om eens echt een moment voor onszelf te nemen en weer even helemaal op te laden. Aanraking door middel van massage helpt om weer bij dat gevoel te komen.

Daarom biedt Beauty Elements voortaan ook gezichtsbehandelingen aan in combinatie met een heerlijk ontspannende massage. Na deze behandeling zie je er niet alleen beter uit, maar voel je je ook beter. Nieuwe energie en een stralende jij… Wie wil dat nou niet? Echte schoonheid komt van binnenuit!

FB&M treatment
De volgende combideal zit nu in ons assortiment: de face, body en mind; oftewel FB&M treatment. De behandeling bestaat uit een combinatie van een massage van .. minuten en een gezichtsbehandeling van .. minuten en wordt gepersonaliseerd met een uitgebreide intake voorafgaand.

Hotstone massage
… met warme kruidenolie
Met de verwarmde basaltstenen wordt jij heerlijk gemasseerd. Door de combinatie van warmte en beweging raak je heerlijk ontspannen zodat alle afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.

Circa 45 minuten

Bindweefselmassage
De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 10 tot 15 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 10 tot 15 weken.

De effecten van bindweefselmassage:
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de doorbloeding van de huid
– Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
– Verbetering van de opname van werkstoffen
– Nieuwe aanmaak van collageen
– Bevordering van de celdeling

Overige massages
• Rug-, nek- en schoudermassage
• Lichaamsmassage