Henna Brows

Henna Brows

Wat is Henna Brows?
Henna is al eeuwenoud, en toch is het dé nieuwste trend op wenkbrauw gebied. Het is dan ook een een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid!

Voor wie?
Heb je dus wat minder haartjes? Wil je niet meer dagelijks intekenen? Of wil je eens een andere vorm of juist vollere wenkbrauwen? Dan is Henna Brows de oplossing!Dit is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. Je mengt het puur en alleen met (rozen)water. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Henna Brow Henna blijft vele malen langer zitten dan reguliere wenkbrauwverf.

Nazorg en advies
Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je perfecte brows niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorgingsmiddelen op oliebasis en scrubs en peelings laten de kleur eerder vervagen. Daarnaast is het beter om niet te veel in de zon of onder de zonnebank te gaan met hennabrows.

Intake / adviesgesprek
Voordat we de behandeling starten willen we goed beoordelen wat jouw wensen zijn. Daarom zien we graag een foto van hoe jij je wenkbrauwen het liefst ziet. Wij begrijpen als geen ander: het komt precies! Voordat we de henna laten intrekken gaan we samen met jou de perfecte vorm bepalen. Op die manier ben jij op en top tevreden.